Bitcoinin korkeammat korkean tason näytöt kuinka heikoista Fiat-valuutoista on tulossa

Viikonloppuna Bitcoin asetti keskeisen korkeamman tason.

Ja vaikka salakirjoitus onkin vetäytymässä hieman tämän viikon vaalien epävarmuuden takia, vahvistettu nousutrendi voi saada selkeän taivaan tulevina viikkoina.

Kerroiko korkeamman korkeamman puute muissa huippuvaluutoissa kuitenkin toisen tarinan Bitcoinista – joka sen sijaan korostaa dollarin heikkoutta enemmän kuin kryptovaluutan vahvuus?
Suosituin salausvaluutta asettaa lopulta korkeamman ensimmäisen kerran Bull Market Peakin jälkeen

Investopedian mukaan nousutrendin määritelmä on „kokonaishinta, joka on korkeampi, mikä on seurausta korkeammista heilahduksista ja korkeammista heilahduksista“. Bitcoinin korkeampi matala musta torstai, niin pelottava kuin tuo päivä on voinut olla, oli yksi askel trendin muuttamiseksi laskevasta nousuun.

Palapelin toinen osa tuli esiin viikonloppuna, kun Halloween ja täysikuu Bitcoin-hinta räjähti aina 14100 dollariin BTCUSD-parin huipulla.

Onko heikko dollari todella vastuussa Bitcoinin korkeammasta korkeudesta?

14 000 dollarin BTC on itsessään merkittävä, mutta se asettaa myös ensimmäisen korkeamman korkean ajanjakson joulukuusta 2017 lähtien. Kuukausittainen kynttilä sulkeutui 13800 dollarin avainresistanssitason alapuolelle. Kun tämä taso puhdistetaan, teknisen analyysin mukaan ainoa jäljellä oleva vastus on 20 000 dollaria.

Dollarin lasku: Bitcoin ei ole enää uusissa korkeissa euroissa, jeneissä ja muissa

Härät ovat juhlineet Bitcoinin korkeampaa korkeutta ja sitä, mitä he uskovat vahvistuneen nousutrendin. Mutta valitettavasti kryptovaluutta ei ole pystynyt asettamaan korkeampaa korkeutta muihin johtaviin maailman fiat-valuuttoihin nähden, mikä viittaa siihen, että ehkä se on dollarin heikkous uuden hintahuipun takana eikä odotetun nousutrendi.

Euroa vastaan ​​Bitcoin ei pystynyt asettamaan korkeampaa. Englannin punta nousi myös avainasemasta lyhyeksi.

Johtava kryptovaluutta ei pysty asettamaan korkeampaa korkeutta euroon nähden

Kaikki valuutat käyvät kauppaa eri arvoilla, joten ei ole yllättävää nähdä vaihteluiden välillä, missä salausomaisuus on verrattuna muihin varoihin. Bitcoin on jopa asettanut uuden kaikkien aikojen ennätyksen muihin globaaleihin valuuttoihin, kuten Brasilian realiin.

Ero johtuu näiden muiden valuuttojen heikkoudesta, jolloin Bitcoin saa ylivallan. Vahvempia valuuttoja, kuten alla kuvattua jeniä, vastaan ​​Bitcoin ei jälleen onnistunut vahvistamaan nousutrendiä.

Japanilaiset salaussijoittajat eivät ole yhtä vakuuttuneita vai onko jeni vahvempi kuin dollari?

Greenbackin maailmanlaajuisen varantovaluuttaroolin vuoksi dollari käy kauppaa kaikkia muita varoja vastaan ​​ja on perusvaluutta, jolla valuuttakurssit asetetaan.

Dollarin määräävän aseman takia BTCUSD on kaavio, joka on tärkein, huolimatta siitä, että muissa valuutoissa ei pystytä tuottamaan korkeampaa korkeinta ylärajaa.

Comments are disabled